orkkisradio

Soitinvalinta oli helppo. RetroSound. Koska vaihtoehtoja jotka oikeasti ovat retron näköisiä, ei oikein ole tarjolla. Näitä soittimia on töissä myyty jo vuosia ja niistä on hyviä kokemuksia. Joten ei muuta kuin mieleisen väristä Retroa tilaukseen. Nupit olivat onneksi samanlaiset kuin Fordeissa yleisemminkin, sillä tähän autoon ei autokohtaisia asennusosia ollut tarjolla. Yleisempiin Fordin malleihin onneksi oli joten identtiset nupit saatiin. Soittimen aukko sitten tuotti päänvaivaa sillä siihen ei ollut mitään sopivaa muiden Fordien osissa. Yleismallinen GM:n asennuskehys oli lähinnä sopiva ja sitä käytettiin.

Ominaisuuksia

RetroSound Model Two tuli päälaitteeksi ja siinähän on sitten kaikenlaista muutakin kuin pelkkä radio kuten orkkissoittimessa. RCA-linjalähtöjä, bluetooth audio striimillä, pari USB-liitäntää, pari auxia ja vaikka mitä muuta. Eli riittävästi. Perään tulee vielä Helix DSP koska settiä tulee reilummin ja tuo laite on niin loistava säätöominaisuuksiltaan että siihen on ihastunut.

Fyysinen asennus

RetroSoundin asennusmahdollisuudet ovat lähes rajattomat sen rakenteen ansiosta. Sivunapit ovat irrotettavissa ja siirreltävissä lähes rajattomasti vaikka minne. Ja etulevyyn saa adapteria jos jonkinlaista. ASENNUKSESTA TARKEMPI JUTTU TÄÄLLÄ.

Sähköinen asennus

Kytkennät vanhoissa autoissa ovat aikalailla erilaiset kaiutinten osalta. SIITÄ LISÄÄ JUTTUA TÄÄLLÄ

Lopputulos

retrovalmisNykyaikaa soittimen paikalla

Vielä lähempi kuva kojetaulun poisoton ja tuhkakupin oikeaan asentoon kiinnittämisen jälkeen.